Pitkästä aikaa!

Viimeisestä kirjoituksesta onkin kulunut yli vuosi. Ja vuoteen on mahtunut paljon tapahtumaa! Noin vuosi sitten teimme kaupat talostamme. Siitäpä sitten alkoikin remontti joka kesti pitkälle syksyyn. Toukokuussa meille muutti uusi perheenjäsen Pimu rodultaan labradorinnoutaja. Viime kesä hujahti kirjaimellisesti kuin hetkessä. Arjen pyörittäminen remontin keskellä koiranpennun ja pienten lasten kanssa on hyvin raskasta. Syyskuussa palasin työelämään pitkän tauon jälkeen. Muutos arkeen oli mahtava, koska pidän työstäni hyvin paljon. Työ tasapainotti hyvin kotielämää. Paljon enemmän oli energiaa puuhata lasten kanssa kun sai käydä töissä "lomalla" kotielämästä :)

Loppu vuodesta saimme sitten ylläriuutisen kun raskaustesti näytti plussaa. Kolmas oli ollut harkinnassa mutta ei vielä suunnitelmissa. Nyt ei tarvitse enään suunnitella. Tänään tuli 30 viikkoa raskautta täyteen <3 tällä hetkellä olen kesälomalla josta jään suoraan äitiyslomalle. Edellisistä muksuista poiketen palaan töihin jo syyskuussa. Mieheni saa jäädä puoleksi vuodeksi vanhempainvapaalle joka hänen toiveensa olikin.

Mutta nyt on aikaa paneutua kevääseen, kotipuuhiin ja ennen kaikkea bloggaukseen! Karppauksen pariin palataan kun vauva on syntynyt :)

 

Ihanaa kevään alkua kaikille!